Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanypanel a zuhanyzóban

Zuhanypanel a zuhanyzóban
Zuhanypanel a zuhanyzóban egyre elterjedtebb megoldás. Sokan részesítik előnyben a sok oldalú zuhanyzás lehetőségét. A zuhanypanelek rengeteg funkcióval rendelkeznek, de melyek azok, amiket a legjobban kihasználunk. 

Zuhanypanel a zuhanyzóban egyre elterjedtebb megoldás pláne, ha épített zuhanyzókról beszélünk vagy úgy alakítjuk ki a fürdőszobánkat, hogy wellness hangulata legyen. Az egyik legkedveltebb párosítás, amikor az üvegfalas zuhanyzóba építjük be a szálcsiszolt zuhanypanelt. 

 A zuhanypanel használhatósága a fürdőszobában kétségtelenül sok előnnyel jár. A zuhanypanel önmagában is jól mutat és Zuhanypanel 3 - 4 - 5 funkcióval hozzá tesz a fürdőszoba stílusához funkciókban pedig felül múlja a normál zuhany csaptelepet. A zuhanypanel 3 funkciótól egészen 5 funkciós is lehet. Működése nagyon hasonló, mint a keverőcsapoké. A legtöbb változat egy karral rendelkezik, amely a víz erősséget és a hőmérsékletet is szabályozza. A zuhanypanelen van egy nagyobb váltó gomb, amivel a funkciók között tudunk válogatni. Az alap zuhanypanelek funkciói a következőkből tevődnek össze: kézi zuhany + felső esőztető + pár fúvóka, ami a testre irányítja a vizet.  A felső esőztető a legtöbbször nem teljesen vízszintes, ezért lehet alatta úgy zuhanyozni, hogy a hajunk lehetőleg kevésbé legyen vizes. A testre irányítható fúvókák tökéletes kényelemet nyújtanak ahhoz a vizet a hátunkra vagy a nyakunkra folyassuk és úgy évezzük a zuhanyzás örömeit. A kézi zuhanyzó úgy működik, mint a normál zuhany csaptelep, egyszerű és praktikus a használata. Vannak több tudással rendelkező zuhanypanelek is. Az első talán az egyik legjobb tulajdonsággal bíró extra a termosztátos zuhanypanel. Ezeknél a zuhanypaneleknél előre beállítottmérséklet azonnal a rendelkezésünkre áll és a másik karral csak víz erősségét kell beállítanunk, ami számunkra megfelelő. A több funkciós zuhanypanel extra funkciói közé tartozik a szauna esőztető kimenet, ahol a víz vízesés szerűen érkezik a testünkre. A másik extra funkció a kádtöltő csaptelep rész, amivel nem csak kádat, de akár a vödröt is meg tudjuk tölteni. Gyakorlatilag ezek a zuhanypanelek mindent tudnak, amire nekünk felhasználóknak szükségünk lehet. 

A zuhanypanel anyaga rozsdamentes fém, réz keverőcsap és réz zuhanyváltóval vannak szerelve. A zuhanypanelok több színben is kaphatóak, lehetnek szálcsiszoltak vagy színesek. A termék tartósságát nem befolyásolja viszont a fürdőszoba hangulatát meghatározza ezért érdemes a funkciók mellett a színt is meghatározni. Bármelyik zuhanypanelt választja legyen az 3 funkciós vagy 5 funkciós zuhanypanel biztosan nem fog benne csalódni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanypanel
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.