Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanytálca Íves

Íves zuhanytálca a már meglévő vagy leendő zuhanykabinunkhoz választhatjuk - a zuhanytálcát lehet akár önmagában is használni. Íves zuhanytálcát jellemzően a kisebb fürdőszobákban szoktak választani, mivel ezzel plusz helyet tudunk megtakarítani az ajtónyitás esetében. Íves zuhanykabinból akár egy fal síkra helyezhetőt is lehet használni, amennyiben nem sarokba szeretnénk a kabint helyezni. Különböző méretekben elérhető, válasszon hozzá zuhanykabint
Rendezés:

Íves zuhanytálca az egyik legnépszerűbb, mivel a legtöbb helyet ezzel a megoldással tudunk megtakarítani. A zuhanytálcába ki be jutást megkönnyíti, hogy nem egy szögletes felületen kell bejutni, viszont a zuhanytálca felülete kisebb, mint a szögletes verziónak. Az íves zuhanytálca anyaga akril a legtöbb esetben, de ettől más anyag is előfordul leginkább akkor, ha alacsony íves zuhanytálcáról beszélünk. Az alacsony íves zuhanytálca készület akár műmárványból is, amelynek felületes tökéletesen sima és kiemelten ellenálló. 

Íves zuhanytálca leggyakoribb mérete a 80 x 80 cm és a 90 x 90 cm. A zuhanytálca önmagában is használható, de bármilyen univerzális zuhanykabinnal összeszerelhető. Érdemes minőségi zuhanytálcát vásárolni, hiszen a víznek a lefolyását a zuhanytálcán belül is biztosítani kell. Nálunk kiemelt minőségű termékeket talál ebben a kategóriában hiszen tudjuk mennyire fontos a megfelelő alap. 

Mindig megtalálhatóak nálunk akciós íves zuhanytálca, ezért érdemes rendszeresen a fürdőszoba webáruházunkban ellátogatni. 

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.