Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanypanel

Zuhanypanel a zuhanyzó egyik legfontosabb része, ami a wellness érzést tudja elhozni az otthonunkba. A zuhanypanelek tudása és minősége különböző lehet, mint a legtöbb hasonló szaniter termék esetében, érdemes hosszú távban gondolkozni és egy jól felszerelt zuhanypanelt választani. A zuhanypanelek különböznek anyagban, méretben és tudásban is. Az anyaga lehet abs, alumínium és rozsdamenetes fém is. A zuhanypanel funkció száma általában 3-6 között van. A zuhanypanelek felszerelése nagyon egyszerű és flexibilis vízbekötő csővel csatlakozik a rendszerre. A zuhanypanel csaptelep teste lehet hagyományos kerámia kartusú vagy termosztátos, ahol a víz hőmérsékletet fixen be lehet állítani. A zuhanypanel meghatározó része a fürdőszobának legyen az hagyományos vagy termosztátos zuhanypanel.
Rendezés:

Nem kell feltétlenül kimozdulni otthonról, ha a wellness kellemes élményét akarjuk átélni, ugyanis már léteznek olyan szaniterek elérhető áron, amikkel az ember kényeztetheti a lelkét és testét egyaránt az otthonában. Ilyen szaniter például a zuhanypanelek, amik teljesen új zuhanyzási élményt nyújtanak.

zuhanypanelekkel a zuhanyzás egy exkluzívabb szintjét tapasztalhatja meg az otthonában, amelynek használata után egyből beleszeretünk az újdonságba. Egyedi funkcióikkal és fúvókájukkal páratlan wellness élményt nyújtanak a zuhanyzás során, így, ha egy kis kényeztetésre vágyik az otthonában, többé nem kell kimozdulnia, hogy átélje ezt a csodás relaxációs élményt. Ez minden szempontból előnyös lehet, de a legfőbb érv mellett, hogy bármikor újra átélhetjük ezt az örömforrást. A zuhanypanelekkel a fürdőszoba a család kedvenc, relaxáló helyiségévé válik, ahol mindenki kellően ki tud majd kapcsolódni és testileg, lelkileg feltöltődni.

Ha Ön is szeretné otthonában élvezni a wellness kényeztetést, szerezze be kínálatunkból saját zuhanypanelját! Termékeink megbízhatóak, hosszú távon kiszolgálják Önt és családját. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.