Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tálca nélküli Zuhanykabin

Ha nem szettben vásárolunk Zuhanykabint akkor megvan az a kényelmi előnye, hogy a számunkra legmegfelelőbb tálcát választhatjuk hozzá vagy akár egy épített zuhanykabint készítsünk. A zuhanykabinjaink bátran variálhatóak a nálunk forgalmazott zuhanytálcákkal. Az épített zuhanykabinok esetében fontos odafigyelni, hogy mekkora szegélyt alakítunk ki egy zuhanykabinnak. Érdemes és kell is figyelni arra, hogy például egy 90x90-es méretű zuhanykabinnak az ívei sosem pont 90cm-en mennek, hanem attól beljebb mivel az a szettben vásárolható tálcák külső méretei. A zuhanykabin nem lóghat a levegőben vagy nem lehet a szegély szélén. 
Rendezés:

Zuhanykabin tálca nélkül is használható, sokan úgy alakítják ki a zuhanyzót, hogy a tálcát kiváltják egy épített zuhanyra és abba zuhanyfolyókát helyezve oldják meg a vízelvezetést. Zuhanytálca nélküli zuhanykabinok előnye, hogy nem kell zuhanytálcát beépíteni és a stabilitással sem kell foglalkozni. Ugyanakkor ha a nem megfelelően van megépítve a zuhanyzó alja és nem megfelelő a lejtés sokkal nehezebb a korrigálás. Az épített kabinok esetében nagyon figyelni kell a zuhanykabin szigetelésére, mert a csempék között a víz el tud szivárogni, ha nem megfelelő anyagokkal épült az aljzat. A tálca nélküli zuhanykabinok lehetnek ívesek vagy szögletesek is. 

Zuhanykabinok stabilitása függ az üveg vastagságától is, ezért érdemes vastagabb üveggel szerelt zuhanykabint venni. Amennyiben szeretjük a kényelmesebb tisztítást akkor a tökéletes választás a nano vízlepergető réteggel ellátott zuhanykabin.

Rendszeresen hirdetünk zuhanykabint így mindig találni kínálatunkban akciós zuhanykabin -t vagy legjobb áras zuhanykabin-t. Minden termék, amely megrendelhető készleten is van és azonnal átvehető. 

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.