Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hátfalas zuhanykabin

Hátfalas zuhanykabin nagy előnye, hogy bármilyen falazatú fürdőszobába be tudjuk építeni, nem kell attól tartanunk, hogy eláztatjuk a falat vagy a padlóba szivárog a víz. Ezzel komoly károktól tudjuk megkímélni magunkat. A hátfalas zuhanykabin esztétikus és praktikus is. Íves és szögletes formában is megvásárolható így a kisebb és nagyobb fürdőszobákban is megállják a helyüket. A hátfalak anyaga is üveg, így könnyen takarítható, nem áll meg rajta a víz könnyen lefolyik. A hátfalas zuhanykabin a többi zuhanykabinunkhoz hasonlóan biztonsági üvegből készült, amelynek vastagsága 5 mm. Természetesen nálunk megtalálható normál és mély zuhanytálcás kivitelben is. Komplett szett minden tartalmaz! A szett része a zuhanykabin körbe, zuhanytálca, alap lefolyó és a zuhanypanel kézi lefolyó szettel együtt, valamint a kényelmet szolgáló üvegpolc is. 
Rendezés:

90x90 zuhanykabin hátfalas kivitelben? - Mutatjuk az előnyöket!

A 90x90 zuhanykabin méretét tekintve, tökéletesen megfelel bármelyik fürdőszobába. A tapasztalatok szerint, a kis alapterülettel rendelkező helyiségekben, rendszerint a megfelelő szaniterek kiválasztása okozza a legnagyobb gondot. Jó hír, hogy lakásfelújítás, a fürdőszoba átalakítása kapcsán sem kell lemondani a stílusos, igényes környezetről. A gyártók igyekeznek a kisebb helyiségek adottságaihoz passzoló modellekkel is jelen lenni a piacon, biztosítva ezzel a hely optimális kihasználását. A hátfalas, zuhanytálcával kombinált szettek között mindenki rátalálhat az új kedvencre.

Miért jó a hátfalas 90x90 zuhanykabin?

A zuhanyfalak mellett, a hátfalas zuhanykabinok is nagy népszerűségnek örvendenek. Nem kell attól tartani, hogy elázik a fal, vagy az alsó szomszéd szembesül beázással. Hagyományos és magasfalú zuhanytálcával egyaránt igényelhető a 90x90 zuhanykabin, így az egyéni elvárások és kényelmi szempontok is főszerepbe kerülhetnek. Világos és fekete hátfallal rendelkező zuhanykabinok egyaránt megtalálhatóak napjaink kínálatában. A világos színek a kis alapterületű helyiségekben kifejezetten jól mutatnak, a fekete pedig kiválóan fest az elegáns és az exkluzív stílust előnyben részesítők otthonában. Az üvegfelület könnyedén tisztítható, komfortos, otthonos érzést ad. A 90x90 zuhanykabin biztosítja az optimális helykihasználást. A szögletes és íves kabinok mélytálcás megoldással is remek választásnak bizonyulnak. Fedezd fel a fürdőszobádban rejlő lehetőségeket és felújítás alkalmával gondolj a hátfalas zuhanykabinok előnyeire!

Hátfalas zuhanykabin önmagában egy teljes értékű zuhanykabin, mivel a víz teljes a kabinon belül marad nem érintkezik falazattal. A hátfalas zuhanykabinok méltán népszerűek és megtalálhatóak íves és szögletes verzióban is. Íves hátfalas zuhanykabinok magas zuhanytálcával is választhatóak így a gyerek fürdése is megoldott, amíg a felnőttek inkább zuhanyozni szeretnek. A hátfalas zuhanykabin minősége függ az üveg vastagságától is, hiszen egy 5 mm vastag zuhanykabin üveg sokkal nagyobb stabilitást ad, mint a piacon fellelhető vékonyabb típusok. Zuhanykabin webshopunkban megtalálhatóak 80x80 - 90x90 méretben is fekete valamint fehér hátfalas zuhanykabinok is. Hátfalas zuhanykabin akció rendszeresen visszatérő jelenség hiszen vásárlóink visszajelzése alapján egy kiváló termék, amely a piacon az egyik legjobb. 

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.