Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanykabin Íves - Szögletes - Aszimmetrikus - Hátfalas

Zuhanykabinok íves, szögletes, aszimmetrikus és hátfalas kivitelben.

Zuhanykabin lehet elsődleges és másodlagos a felhasználás során, viszont érdemes előnyben részesíteni a kádakkal szemben, ha fürdőszoba kialakítása vagy éppen a helyiség felújítása van soron és nem rendelkezünk túl sok hellyel! Zuhanykabin olyan szaniter, amely kevés helyet foglal és változatos formában stílusban kapható, amiben kényelmesen lehet zuhanyozni anélkül, hogy a fürdőszobát telefröcskölnénk vízzel. A zuhanyzás környezetbarát mivel jóval kisebb mennyiségű vizet használunk el, mint amikor tele engedünk egy kádat. Fürdőszoba webshopunkban választhat akár önállóan csak zuhanykabint vagy zuhanytálcával együtt szettet. Minden zuhanykabin kivétel nélkül biztonsági üveggel van ellátva és Európában bizonyított termék.

Rendezés:

Zuhanykabin, a nélkülözhetetlen szaniter!

zuhanykabin egy olyan szaniter, ami az Ön fürdőszobájának is a megbecsült és szeretett berendezése lesz! Nem véletlen, hogy a kádaknak egyre kevesebb szerep jut és lassan kiszorulnak a piacról. A kád használata természetesen egy nagyon kellemes módja a tisztálkodásnak, de mára sokkal fontosabbá váltak a praktikus szempontok.

Egy fürdőszobát kialakítani azt jelenti, hogy olyan vizesblokkot tervezünk, ahol kényelmes, de jól felszerelt helyet tudunk megteremteni a mindennapos testápoláshoz. Ehhez a ,mindennapos kellemes tevékenységhez több dologra is szükségünk lehet, ezeket pedig mind a fürdőszobába kell betervezni, olyan módon, hogy minden elférjen a rendelkezésre álló helyen. A zuhanykabin egyik előnye, hogy nem kell aggódni azon, esetleg túl nagy helyet foglal el a teljes fürdőszobából. Egyszemélyes méretben is készül, de ha kicsit bátrabbak vagyunk és a hely is adott hozzá akkor akár több személyes is lehet a zuhanykabin.

zuhanykabin egyedi tulajdonságai között szerepel tehát a helytakarékosság, de ezen kívül a fürdőszoba ékköve is lehet ez a szaniter. Különböző változatban készül, aminek köszönhetően a vásárlóknak nem kell sokat válogatni ahhoz, hogy a fürdőszobájukba illő modellt megtalálják. Ízlésben, stílusban, minőségben is olyan zuhanykabint találhat, amivel hosszú távon elégedett lehet.

Nézzük a további jellemzőket, amik miatt a zuhanykabint, mint a fürdőszoba központi elemét érdemes előnyben részesíteni a többi szaniterrel szemben, ha fürdőszoba kialakítása vagy éppen a helyiség felújítása van soron! A kevés helyen is elférő, különböző formában és stílusban fellelhető zuhanykabin olyan szaniter, amiben biztonságosan lehet zuhanyozni és felfrissülni anélkül, hogy a padlót teljesen eláztatnák vízzel. A víz pazarlásának megállítása zuhanyzás közben kellemes módon valósul meg, ugyanis jóval kisebb mennyiséget használ el belőle, amit valójában érzésre nem is veszünk észre, mint amikor tele engedjük a kádat.

A zuhanykabin webshopunkban a legkiválóbb ár-érték arányban talál új szanitereket a fürdőszobába, amiknek a segítségével egy személyre szabott, akár egyedi, biztonságos és modern fürdőszobában tud minden egyes nap készülődni és felfrissülni.

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.