Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyfolyóka Slim 60,70,80,90cm-es méretben vízes bűzzárral

Zuhanyfolyóka Slim  60,70,80,90cm-es méretben vízes bűzzárral

A Slim zuhanyfolyóka, elérhető 60, 70, 80, 90 cm-es méretekben, a modern és minimál stílust kedvelők számára készült. A rozsdamentes rács és szerkezet, valamint a vizes bűzzár biztosítja az elegáns megjelenést és a hosszú távú megbízhatóságot. Ez a zuhanyfolyóka kevésbé látható, mint a hagyományos burkolható típusok, ezzel egy lépéssel elegánsabbá téve a fürdőszobát. A tartós és időtálló anyaghasználat garantálja, hogy a Slim zuhanyfolyóka az egyik legelőnyösebb választás legyen minden modern fürdőszoba számára.

Rendezés:

Slim Zuhanyfolyóka: A Minimális Láthatóság Eleganciája

A Slim zuhanyfolyóka, vízes bűzzárral és rozsdamentes ráccsal, a modern fürdőszobák számára készült, ahol a minimális láthatóság és az elegancia a legfontosabb. A különböző méretekben kapható design lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő méretet, miközben a zuhanyfolyóka diszkréten illeszkedik a fürdőszoba padlójához.

Jellemzők és Előnyök

  • Rozsdamentes Rács és Szerkezet: Biztosítja a termék tartósságát és időtállóságát.
  • Vizes Bűzzár: Megakadályozza a kellemetlen szagok visszaáramlását, biztosítva a friss és tiszta levegőt a fürdőszobában.
  • Különböző Méretek: Elérhető 60, 70, 80, 90 cm-es méretekben, tökéletes illeszkedés minden fürdőszobához.
  • Minimális Láthatóság: A Slim design elegánsabbá teszi a fürdőszobát, kevesebb láthatósággal.

Válassza a Slim zuhanyfolyókát, ha egy minimál, de elegáns megoldást keres a fürdőszobájába. Fedezze fel kínálatunkat webshopunkban, és találja meg a tökéletes méretet és stílust a fürdőszobájához.