Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Burkolható zuhanyfolyóka száraz és vizes bűzzáras

Burkolható zuhanyfolyóka.

Burkolható zuhanyfolyóka kategóriába tartozik minden olyan folyóka, amiben megvan a lehetőség, hogy a rozsdamentes teli felületet megfordítsuk és a fürdőszoba padlójának megfelelő járólapot burkoljuk. Fontos, hogy teljesen rozsdamentes kivitelt használjunk, mert nagyon bosszantó lenne egy utólagos bontás. Nálunk megtalálható vizes és száraz bűzzáras verzió is. Száraz bűzzáras zuhanyfolyókát kimondottan érdemes használni, amennyiben ritkán használjuk a zuhanyzót, mert ezzel megakadályozhatjuk a kellemetlen szagokat akkor is ha már a víz is elpárolgott a folyókából. A száraz bűzzáras lefolyó része 360 fokban forgatható. 

Burkolható Zuhanyfolyóka - Egyedi Design a Fürdőszobában

Burkolható Zuhanyfolyóka: Egyedi Megjelenés, Maximális Funkcionalitás

A burkolható zuhanyfolyóka a modern fürdőszobák elengedhetetlen eleme, amely egyesíti a kiváló funkcionalitást az egyedi design lehetőségekkel. A rozsdamentes acélból készült, teljesen burkolható felszínű zuhanyfolyókánk lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba padlójával tökéletesen harmonizáló megjelenést alakítson ki.

Teljesen Rozsdamentes Kivitel

A teljesen rozsdamentes acél kivitel biztosítja a zuhanyfolyóka hosszú távú tartósságát és ellenállását. Nem kell aggódnia az utólagos bontások miatt; válassza a megbízható, minőségi megoldást.

Vizes és Száraz Bűzzáras Verziók

Kínálatunkban megtalálhatóak mind vizes, mind száraz bűzzáras verziók. A száraz bűzzáras zuhanyfolyókát különösen ajánljuk azok számára, akik ritkán használják a zuhanyzót, mivel ez a technológia megakadályozza a kellemetlen szagok képződését, még a víz elpárolgása után is.

360 Fokban Forgatható Lefolyó Rész

A száraz bűzzáras lefolyó része 360 fokban forgatható, így még nagyobb rugalmasságot biztosítva a telepítés során. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a zuhanyfolyóka tökéletesen illeszkedjen a fürdőszoba elrendezéséhez és designjához.

Válassza a burkolható zuhanyfolyókát webáruházunkból, és teremtsen egyedi, harmonikus megjelenést fürdőszobájában. A minőség és az innovatív design találkozása garantált.

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.