Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyfolyóka burkolható , rozsdamentes és üveg

A zuhanyfolyóka elsődleges célja a zuhanyzóban keletkező víz gondtalan elvezetése. Ahhoz, hogy ez valóban hosszú távon jól működjön érdemes rozsdamentes verziót választani. A zuhanyfolyóka különböző hosszúságú lehet attól függően, hogy milyen zuhanyzóba kerül beszerelésre. Normál zuhanylefolyó mellett nálunk üveg felülettel rendelkező Fekete lefolyó és Fehér lefolyó is megtalálható. Amennyiben nem szeretnénk a padlótól eltérő mintával találkozni akkor a legjobb választás a burkolható lefolyó, ami lehet száraz vagy vizes bűzzáras zuhanyfolyóka.

Prémium Zuhanyfolyókák: Tökéletes Összhang a Fürdőszobában

A zuhanyfolyóka nem csak egy hasznos eszköz a fürdőszobában, hanem az esztétikai összhang megteremtője a zuhanyzó és a padló között. Egy jól megválasztott zuhanyfolyóka hosszú távú, gondmentes üzemeltetést garantál, ezért kiválasztását nem érdemes elkapkodni.

Hosszantartó Megoldás Rozsdamentes Acélból

A zuhanyzóban keletkező víz gondtalan elvezetésének biztosítása érdekében érdemes rozsdamentes acélból készült zuhanyfolyókát választani. Ezek a folyókák hosszú távon is megbízhatóan működnek, és különböző hosszúságokban érhetők el, hogy tökéletesen illeszkedjenek a zuhanyzó méretéhez.

Stílusos Választék: Burkolható és Üveg Felülettel

Zuhanyfolyókáink között megtalálhatóak a burkolható és az üveg felülettel rendelkező modellek is, amelyek tökéletesen illeszkednek minden fürdőszoba designjához. A burkolható típusok extra tulajdonsága, hogy megfordíthatók, így dönthetünk a burkolattal teljesen egybefutó vagy a rozsdamentes felület láthatósága között.

Száraz Bűzzárral a Frissességért

Sokan nem ismerik, de kínálatunkban száraz bűzzárral rendelkező zuhanyfolyókák is megtalálhatóak, amelyek még víz hiányában is megakadályozzák a kellemetlen szagok visszaáramlását. Ez a technológia különösen hasznos, ha a lefolyó a mellékhelység közelében helyezkedik el, és az öblítéskor a rendszer kiszívhatja a folyókában lévő vizet.

Épített Zuhanyok Ideális Választása

A zuhanyfallal ellátott épített zuhanyzók ideális beépítési helyei a minőségi zuhanyfolyókának. Egy kiváló minőségű zuhanyfolyóka biztosítja a víz gyors és hatékony elfolyását, így megelőzve a víz felgyülemlését és a további problémákat a fürdőszobában.

Forduljon hozzánk bizalommal és válassza ki az Ön számára tökéletes zuhanyfolyókát webshopunkból! A stílus és funkcionalitás tökéletes összhangja minden egyes termékünkben garantált.

 

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.