Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyajtó különböző méretekben

Az épített zuhanyzó elengedhetetlen eleme a Zuhanyajtó. Az épített zuhanyokban sokszor előfordul a hiba, hiába tervezzük meg alaposan, ezért érdemes olyan zuhanyajtót választani, amiben meg van az állítási lehetőség. Vannak szimpla és dupla zuhanyajtóink, amelyeket egyedileg tudunk összeállítani a két szárny különböző méretével, így az esetlegesen felmerülő hibákat tudjuk orvosolni. Minden zuhanyajtó üvege biztonsági üveg, vannak egyben és kettőben nyíló kivitelek is.

Rendezés:

Zuhanykabin az egyik leghasznosabb szaniter a fürdőszobában, ami második virágkorát éli. Manapság nem csak a kényelem számít, hanem a környezettudatosság is. Miközben óvjuk a környezetünket egészségesebb tisztálkodási formát is választunk, de ugyanakkor nem kell lemondanunk a kényelemről sem és ebben segítenek a zuhanyajtók.

A zuhanykabinok kis helyen is elférnek ezért sokan választják ezt a szanitert. Összességében olcsó, könnyen beszerelhető, praktikus megoldás. DE! Nem mindenki elégszik meg ezekkel a tulajdonságokkal és ez nem is baj. Ha van lehetőségünk úgy alakítani a fürdőszobát akkor nagyon szép, exkluzív és kényelmes zuhanyzót tudunk kialakítani építeni, amit egy zuhanyajtóval tudunk lezárni. Az üveg zuhanyajtó modern megoldása az épített zuhanykabinnak, mert ezzel egyszerre dizájnos és praktikus. Egy jó zuhanyajtó bent tartja a meleget zuhanyzás közben és igazi szauna hangulat tud kialakulni és fürdőzhetünk a gőz adta extra élményben. A zuhanyajtó üvegének vastagsága változó, de minden esetben biztonsági üveggel ellátott. A színét tekintve lehet átlátszó és matt is egyaránt. 

Az üveg zuhanyajtó jó eséllyel vizes lesz, azt hiszem ehhez nem kell nagy tehetség, hogy megjósoljuk, de azt biztosan tudjuk, hogy jó eséllyel el lehet kerülni a bosszankodást, ha olyan zuhanyajtót választunk, ami NANO vízlepergető réteggel van ellátva. 

Amennyiben nemcsak dekoratív, hanem praktikus üveg zuhanyajtót szeretne naponta használni, akkor válogasson a webáruházunk zuhanyozz.hu kínálatából!

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.