Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanykabin hátfallal

Zuhanykabin hátfallal

Zuhanykabin hátfallal ideális választás, ha biztosra akarunk menni. Sokszor előfordul, hogy egy fürdőszoba kivitelezése nem sikerül jól vagy nem olyan anyagok került korábban a falba, amivel mi elégedettek lennénk. A nem megfelelő fal vagy szigetelés könnyen oda vezethet, hogy beáztatjuk a szomszédot vagy csak szimplán magunkat. A fal belül folyamatosan vizes lesz és el fog kezdeni penészedni. Természetesen mindenre van megoldás

Zuhanykabin hátfallal ideális választás, ha biztosra akarunk menni. Sokszor előfordul, hogy egy fürdőszoba kivitelezése nem sikerül jól vagy nem olyan anyagok került korábban a falba, amivel mi elégedettek lennénk. A nem megfelelő fal vagy szigetelés könnyen oda vezethet, hogy beáztatjuk a szomszédot vagy csak szimplán magunkat. A fal belül folyamatosan vizes lesz és el fog kezdeni penészedni. Természetesen mindenre van megoldás.

A hátfalas zuhanykabin fő tulajdonsága, hogy a vizet a zuhanykabin belső felében tartja, mivel a zuhanykabin minden oldalról zárt, így nem kell attól tartani, hogy penészesek lesznek a falak vagy eláztatjuk a szomszédot. A hátfalas zuhanykabin teteje legtöbbször nyitott nem összekeverendő a zárt zuhanykabinokkal ahonnan a pára nem tud kimenni. A hátfalas zuhanykabin falai biztonsági üvegből készül és derékszögben helyezkednek el. Ezek a kabinok lehetnek ívesek és szögletesek egyaránt, valamint a formájuknak megfelelően tartozik hozzájuk egy íves vagy szögletes normál magasságú zuhanytálca, aminek azaz előnye, hogy a szifont nem kell bevésni a földbe. A hátfalas zuhanykabinjainkhoz egy hozzá tartozó zuhanypanel is része, amin van felső esőztető és egy kézi zuhanyfej is. Így gyakorlatilag egy 100%-os zuhanyzót fogunk kapni nagyon kedvező áron. Ezek a zuhanykabinok felül dupla görgősek és alul szimplával vannak szerelve, legyen szó íves vagy szögletes verzióról. Hozzájuk tartozik egy üvegpolc, hogy a tusfürdő, szappan, sampon és egyéb kellékeknek is meglegyen a helye, minden kézre essen. A praktikusságuknak köszönhetően nagyon népszerű és esztétikus termékek bátran tudjuk ajánlani minden fürdőszobába, ahol nem szeretnénk gondot venni a nyakunkba. 

A hátfalas zuhanykabin beszerelése egyszerű, könnyen összerakható, de a biztonságos szerelés érdekében célszerű két embernek szerelnie, mivel minden oldala 5mm vastag biztonsági üvegből van. A szögletes hátfalas zuhanykabint olyan helyre ajánljuk, ahol nagyobb helyünk van, mert így a kabin belső mérete is nagyobb lesz, de ha szeretnénk helyet megspórolni akkor az íves hátfalas zuhanykabin lesz a jó megoldás. 

Íves hátfalas zuhanykabin

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin