Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Speciális magasságú zuhanyfal zuhanyajtóval

A speciális zuhanyfal pontos mérete 193,2cm. Ezt a zuhanyfalat úgy terveztük, hogy önmagában és zuhanyajtóval együtt is egy teljes értékű terméket alkosson. A zuhanyfal harmonika ajtóval párosítható, mivel az üvegek magassága pontosan egy síkban fognak futni, így tökéletes esztétikai megjelenést fognak biztosítani. A zuhanyfal vastagságát 6mm-re terveztük, hogy a zuhanyajtóval azonos vastagságú legyen. Természetesen biztonsági üvegből készült és nano vízlepergető réteggel van bevonva csakúgy, mint a zuhanyajtó. Tökéletes választás, ha zuhanyfalunkat zárhatóra szeretnénk alakítani. 
Rendezés:

Speciális Zuhanyfal 193,2 cm Magasságban

Ismerje meg új, innovatív zuhanyfalunkat, amely kifejezetten úgy lett tervezve, hogy önmagában vagy zuhanyajtóval együtt egy teljes értékű, esztétikailag tökéletes megjelenést kínáljon. A 193,2 cm magasságú zuhanyfal harmonikusan illeszkedik a harmonika ajtóval, így egy síkban futó üvegekkel biztosítja a fürdőszoba lenyűgöző vizuális összhangját.

Jellemzők:

  • Magasság: 193,2 cm, az egységes esztétikumért
  • Vastagság: 6 mm biztonsági üveg, nano vízlepergető réteggel
  • Kompatibilitás: Párosítható harmonika ajtóval
  • Funkció: Tökéletes vízzárás és esztétikai megjelenés

Ez a zuhanyfal ideális választás azok számára, akik egy zárható zuhanyzó megoldást keresnek, amely nem csak praktikus, hanem vizuálisan is vonzó. A nano vízlepergető bevonat hosszantartó tisztaságot biztosít, könnyítve a tisztítási folyamatot és fenntartva az üveg tiszta megjelenését.

Válassza ezt a speciális zuhanyfalat, ha a minőséget, a funkciót és a design-t egyaránt fontosnak tartja fürdőszobájában. Fedezze fel, hogyan teheti fürdőszobáját még elegánsabbá és kényelmesebbé ezzel a modern megoldással.