Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyfal matt üveg - fekete kerettel

Matt üveges zuhanyfal fekete kerettel és kitámasztó karral - Nano vízlepergető bevonattal a könnyen tisztíthatóság érdekében. Zuhanyfalaink 200cm magasak és 8mm vastag biztonsági üveggel vannak ellátva, hogy a zuhanyzás kényelmes és biztonságos legyen egyszerre. A fekete keret kiemeli a zuhanyfal adottságait. A matt üveg homályos átlátást biztosít. 
Rendezés:

Fekete Keretes, Matt Üveges Zuhanyfal

Modern fürdőszobai megoldást keres? Fedezze fel fekete keretes, matt üveges zuhanyfalunkat, amely eleganciát és privát szférát kölcsönöz fürdőszobájának. A 200 cm magasságú, 8 mm vastag biztonsági üvegből készült, vízlepergető réteggel ellátott zuhanyfalunk tökéletes választás minden modern otthonba. Kínálatunkban széles méretválaszték áll rendelkezésre: 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, és 120 cm szélességben, így könnyedén megtalálhatja a tökéletes méretet fürdőszobája számára.

  • Magasság: 200 cm - a tökéletes magasság, hogy a víz a zuhanyzón belül maradjon.
  • Vastagság: 8 mm biztonsági üveg - biztosítja a termék tartósságát és biztonságát.
  • Vízlepergető réteg: Segít a könnyebb tisztításban és hosszantartó átlátszóságban.
  • Változatok: Széles méretválaszték, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes fitet.

A fekete keret és a matt üveg kombinációja nem csak stílust visz fürdőszobájába, hanem a magánélet érzetét is növeli zuhanyzása során. Tegye fürdőszobáját modern és elegánssá ezzel a különleges zuhanyfallal.

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.