Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Speciális Zuhanyfal és Zuhanyajtó Kombinációk

Speciális zuhanyfal mérete egyedi, mivel ezt a típust nem csak önállóan, hanem zuhanyajtóval együtt is használják. A zuhanyfal a zuhanyajtóval egy méretben készült, így nincs különbség a magasságában, valamint az üveg vastagsága is megegyezik a zuhanyfaléval. 

A zuhanyfal zuhanyajtóval tökéletes megoldás, ha 100% a zuhanyzóban szeretnénk tartani a vizet, ugyanakkor a szabadság érzése is megmarad a nagy üvegfalaknak köszönhetően. A zuhanyfal  és zuhanyajtó 6 mm vastag átlátszó edzett üveggel rendelkezik. 

Rendezés:
Egyedi Méretű Zuhanyfal és Ajtó Kombináció

Egyedi Méretű Zuhanyfal és Ajtó Kombináció

Ismerje meg különleges zuhanyfal és ajtó kombinációnkat, amely egyedi méretben készül, így tökéletesen illeszkedik minden fürdőszoba kialakításhoz. Az egységes design és a 6 mm vastag átlátszó edzett üveg használata garantálja a magas szintű biztonságot és tartósságot.

Termék Jellemzők

  • Vastagság: 6 mm átlátszó edzett üveg
  • Magasság és Szélesség: Egyedi méretekben készül
  • Vízzárás: 100% vízzáró megoldás
  • Design: Modern és minimalista stílusban

Ez a zuhanyfal és ajtó kombináció tökéletes választás azok számára, akik a praktikum mellett a letisztult, elegáns megjelenést is fontosnak tartják. A nagy üvegfelületek révén a tér tágasabb és világosabb érzetet kelt, miközben a zuhanyzóban tartott víz biztosítja a kényelmet és a higiéniai feltételeket.

Válassza ezt az egyedi megoldást, ha Ön is egy harmonikus, stílusos és funkcionális fürdőszobát szeretne kialakítani, ahol minden részlet tökéletes összhangban van.

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.