Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Füst Üveges Zuhanyfalak Króm Kerettel

Zuhanyfal füst üveggel, króm kerettel.  Az üveg felülete NANO bevonattal van ellátva a könnyen tisztíthatóság érdekében. A vastagsága 8mm és biztonsági üveg. Zuhanyfalaink 200cm magasak és 8mm vastag biztonsági üveggel vannak ellátva, hogy a zuhanyzás kényelmes és biztonságos legyen egyszerre. 
Rendezés:

Elegáns Füst Üveges Zuhanyfal Króm Kerettel

Az elegancia és funkcionalitás találkozása a füst üveges zuhanyfalunkban, amely króm kerettel és kitámasztó karral érkezik. Tökéletes választás minden fürdőszobához, egyedi hangulatot és kifinomult stílust kölcsönözve.

Termék Jellemzők

  • Anyag: 8 mm vastag biztonsági üveg, nano vízlepergető réteggel
  • Magasság: 200 cm, ideális védelem és kényelem
  • Keret: Elegáns króm kivitel
  • Kitámasztó Kar: Króm, az egész szett része
  • Méretválaszték: Széles kínálat, minden igényt kielégít

A nano vízlepergető technológia nem csak megkönnyíti a tisztítást, hanem hosszú távon is megőrzi az üveg átlátszóságát és ragyogását. A króm keret és kitámasztó kar modern és elegáns megjelenést biztosít, míg a széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen fürdőszobájába.

Válassza ezt a prémium minőségű zuhanyfalat, hogy fürdőszobája egyedi és luxus élményt nyújtson minden nap. Az elegáns füst üveges zuhanyfal króm kerettel nem csak egy berendezési tárgy, hanem egy befektetés az otthona és jóléte érdekében.