Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Átlátszó zuhanyfal - best selling

Best-selling zuhanyfal ahogyan a neve is tükrözi a legnagyobb darabszámban eladott termék, mely bizonyította, hogy nem csak az ára jó, hanem a minősége is. 200cm magas kivétel nélkül, amely tökéletesen elegendő és az olcsó kategória társakat könnyen felül múlja. A zuhanyfal biztonsági üvegének vastagsága 8mm és természetesen vízlepergető réteggel van bevonva a könnyebb tisztán tarthatóság miatt. A szett tartozéka az állítható kitámasztó kar is. A termék azonnal átvehető raktárunkban. Az Zuhanyfal üvege átlátszó!

Walk-in zuhanyfal Nano bevonata egy olyan réteg, amely a víz megtapadását hivatott meggátolni. A víz könnyebben lecsepeg az üvegfal oldalán és sokkal egyszerűbb lesz a maradék vizet letörölni. A zuhanyfalak szállítása nem egyszerű nyugodtan bízza ránk. 

 
Rendezés:

Fedezze fel a Best-Selling Átlátszó Üveges Walk-In Zuhanyfalakat - Elegancia és Innováció a Fürdőszobában

Keres egy stílusos, mégis funkcionális megoldást fürdőszobájához? Fedezze fel a best-selling átlátszó üveges walk-in zuhanyfalainkat, amelyek nemcsak modern megjelenést biztosítanak, hanem praktikus kialakításukkal is kiemelkednek. Méreteik - 80cm x 200cm-től kezdve, változatos szélességi opciókkal egészen 120cm-ig - tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé minden fürdőszoba méretben.

Az 8mm vastag, átlátszó üveg nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem a Nano bevonatnak köszönhetően vízlepergető hatással is rendelkezik, megkönnyítve a tisztítást és karbantartást. Az alumínium profil és az állítható, rozsdamentes fém kitámasztó kar, amely 70cm-től 120cm-ig állítható, biztosítja a zuhanyfalak stabilitását és tartósságát.

Válassza a minőséget és a kényelmet egy termékben, válassza a best-selling átlátszó üveges walk-in zuhanyfalainkat, és élvezze a fürdőszoba minden pillanatát!

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.