Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyfal - Walk-in zuhanyfal

Zuhanyfal megrendelés és megvásárlás. Vásárolja meg zuhanyfalát interneten és vegye át személyesen vagy kérjen országos kiszállítást. Zuhanyozz.hu minden szaniter termékben otthon van, ami a fürdőszoba megépítéshez szükséges. Zuhanyfalak beépítése az épített fürdőszobákba a legjobb választás, modern és kényelmes fürdőzést tesz lehetővé.

Zuhanyfal a fürdőszoba biztos oszlopa. Minden zuhanyfal biztonsági üvegből készül és 8mm vastagsága gondoskodik arról, hogy masszív és strapabíró legyen. Fontos ha ekkora üvegfelületről beszélünk ne akarjunk vékonyabb falakat beépíteni. Minél nagyobb egy zuhanyfal annál fontosabb, hogy megfelelően merev legyen. Fürdőszoba webáruházunkban minden zuhanyfal vastagsága a biztonságot szolgálja és nem csak a zuhanyzás élményét segíti elő, hanem tökéletesen működik mint tér elválasztó vagy a vizes blokkok közötti biztos falként is funkcionál. Zuhanyfalaink magassága 200 cm, így nem kell attól sem tartanunk, hogy esetleg felül minden víz kifolyik. A walk-in zuhanyfal választékunkban különböző dizájnok találhatóak, a hétköznapi közkedvelt víztisztától a sejtető, rejtő és modern sötét stílusig minden. Minden zuhanyfalunk komplett szettben van, minden tartozékot a csomag tartalmazza. A zuhanyfalakhoz kiegészítők is vásárolhatóak mint például zuhanyfolyóka és zuhanypanel vagy komplett zuhanyrendszer. Nálunk biztosan össze fogja tudni válogatni álmai fürdőszobáját. 

Rendezés:

Mutatjuk, miért népszerű az üveg zuhanyfal

Walk-in Zuhanyfal a fürdőszoba kiemelkedő eleme, amire kellő figyelmet kell fordítani. Érdemes átgondoltan választani, hiszen egy fürdőszoba. felújítást legalább 10 évre szokás tervezni. A minőségi zuhanyfal időtálló és nem jelenthet gondot a minőség megtartása. Érdemes figyelni a zuhanyfalak tisztán tarthatóságára és hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi zuhanyfal 8mm vastag és vízlepergető réteggel van bevonva valamint a magassága 200cm. A zuhanyfalak stabilitását a kitámasztó kar biztosítja. A zuhanyfalak színe és mintázata változó lehet, amivel igazán egyedi fürdőszoba varázsolható. 

Az üveg zuhanyfal egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fürdőszoba kialakításakor. A cél egyértelműen az optimális helykihasználás és az sem mindegy, ha egyedi végeredmény születik. A 8 mm biztonsági üveg alkalmazásával 200 cm magas üvegfalak építhetőek be, segítségükkel pedig praktikus és a stílusos terület alkotható meg a frissítő, lazító zuhanyozáshoz. Még a kisebb alapterülettel rendelkező fürdőszobákba is remek választásnak bizonyul, a többféle üveggel elérhető zuhanyfal.

Üveg zuhanyfal- komplett szettben is megéri gondolkodni!

Az üveg zuhanyfal a rendszer fő elemét képezi, de ha komplett megoldásban szeretnél már az elején gondolkodni, akkor például zuhanyfolyóka és zuhanypanel is egy helyen beszerezhető, az online vásárlás kényelmét kihasználva. A személyes átvételt követően, nincs más hátra, mint a beépítés és az elkészültek komfortos használata nap mint nap. Az üvegfalak között a hagyományos víztiszta éppen úgy elérhető, mint a sejtető és a modern megjelenéssel bíró. Akár egészen sötét stílus mellett is dönthetnek az érdeklődők, ez a mai modern, exkluzív fürdőszobákban kifejezetten jól mutat. Az üveg zuhanyfal egyébként nemcsak a víz kifolyását gátolja meg, hanem egyfajta térelválasztó elemként is funkcionál. Az üvegfelületek átengedik a fényt, eleganciát varázsolnak a helyiségbe és az enteriőr hangulatát is alapvetően határozzák meg. A fürdőszoba ma már teljes értékű helyiségként funkcionál, ezért add meg a módját a design kialakításának! Képeket a falra, növényeket polcokra és add át magad a zuhanyozás élményének!