Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyfal minden fürdőszoba csúcsa

Zuhanyfal minden fürdőszoba csúcsa
Zuhanyfal minden fürdőszoba csúcsa hiszen méretéből adódóan mindig egy központi elem lesz, amit elsőre fogunk észrevenni, amint beléptünk a fürdőszobába.

Zuhanyfal minden fürdőszoba csúcsa hiszen méretéből adódóan mindig egy központi elem lesz, amit elsőre fogunk észrevenni, amint beléptünk a fürdőszobába. Ezért érdemes olyan darabot választani, ami tökéletesen passzol a fürdőszobánkba,

Zuhanyfal és zuhanyfal között is van különbség. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő zuhanyfalat ismernünk kell, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Az első nagyon fontos tulajdonság, hogy minden zuhanyfal biztonsági üvegből készül, amit sokan a kedvezőbb ár miatt nem vonatnak be nano vízlepergető réteggel. Ilyen zuhanyfalat nem ajánlatos megvenni hiszen a tisztán tartása sokkal nezhézkesebb, könnyebben megragad rajta a vízkő. A zuhanyfal méretőből adódóan stabil szerkezetűnek kell lenne. Vannak speciális zuhanyfalak, amelyek csak 6mm vastag üvegből készültek, ezek jellemzően zuhanyajtóhoz csatlakoznak. Ebben az esetben a 6mm biztonsági üveg elfogadott, de amennyiben csak Önállóan szeretnék beépíteni minden esetben javasoljuk az erősebb stabilabb 8mm vastag biztonsági üveggel rendelkező zuhanyfalakat. A zuhanyfalaíat fali profil rögzíti a fürdőszoba oldalához és egy kitámasztó kar teszi stabilabbá. Azárt szükséges, hogy a zuhanyfal 200cm magas legyen, hogy a kitámasztókar ne legyen útba, ne okozzon kellemetlenséget zuhanyzás közben. A zuhanyfalakat különböző dízájnban lehet kapni, de csak kevés helyen érhető el azonnal és választható több színben. Az átlátszó zuhanyfal az alap, azt mondanám, hogy egy alap felszereltségnek felel meg, aki szeretne extrábbat vásárolni annak érdemes elgondolkodni, hogy a fogadó profilokat nem króm, hanem fekete színben kéri, illetve az üveget nem a hétköznapi megoldás szerint átlátszó, hanem valamilyen egyéb szín tulajdonsággal rendelni. Nálunk megtalálhatóak a testnél csíkos zuhanyfalak, amelyek megtörik a zuhanyfal egyhangúságát, de természetesen lehetőség van olyan választására is, amely homályos körvonalakat biztosít a használó számára. A matt zuhanyfalak minden olyan fürdőszobában jól mutat, ahová az áttetsző zuhanyfalat betennénk. Manapság a fekete fürdőszobák egyre nagyobb teret biztosítanak így egyre nagyobb igény merült fel a füst zuhanyfalakra. A füst zuhanyfal alapból fekete kerettel van szerelve, de természetesen itt is módosítható krómra, hogy megtörjük és adjunk egy plusz keretet neki ezzel is a hangsúlyát kiemelve. 

Bármelyik zuhanyfal mellett is dönt a kinézet mellett mindig ügyeljünk a biztonságra és a kényelmi funkciókra is és egész biztosan nagyon hosszú ideig fogjuk élvezni a felhőtlen zuhanyzás élményét! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.