Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tükör Led világítással bármely lakás helységébe

Tükör Led világítással bármely lakás helységébe

A led tükör kategóriában szereplő termékeink beépített led világítással rendelkeznek, amely különböző szín hőmérsékletre állítható. A világítás erőssége is állítható, így könnyen teremthetünk hangulat világítást. A tükrök modern megjelenést biztosítanak így idősebb vagy fiatalabb vásárlóinknak is szívesen ajánljuk.  

Rendezés:

A LED tukor nem csupán a modern fürdőszobák kedvence

A LED tukor állítható színhőmérséklettel a fürdőszoba egyik központi elemévé válhat. A modern stílusjegyeket magukon viselő helyiségek nagy kedvenceinek számít, de az eleganciát és a fiatalos lendületet egyaránt visszaadják a berendezési tárgyak. A mosdó feletti részen egyenesen nélkülözhetetlen a megfelelő mérettel rendelkező tükör, de akár a fésülködőasztal felett is elképzelhető a többféle méretben és formában elérhető, speciális tükör alkalmazása.

LED tukor - megfelelő fényviszonyok és hangulatteremtés

A LED tukor optimális fényviszonyokat teremt. Erre nagy szükség van a gyakran ablak nélküli fürdőszobákban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokszor csak a munkanap végén, már sötétben érkezünk haza és ilyenkor ablakok ide vagy oda, a mesterséges megvilágítás kerül középpontba. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen világítás kap helyet a fürdőzés és a felfrissülés helyszínén. A beépített LED világítással rendelkező tükör színhőmérsékletének változtatásával hangulatfényeket teremthetsz a fürdőben, de igény szerint a sminkeléshez is optimális körülményeket valósíthatsz meg. A modern fürdőszobákban éppen úgy jól mutat a LED tukor, mint a fiatalos lendületet előnyben részesítő otthonokban. Nem ritka, hogy az elegáns szaniterekhez és kiegészítőkhöz szeretnénk rátalálni egy igazán különleges darabra. A speciális, igényes megjelenéssel rendelkező tükrök minden korosztály igényeit kiszolgálják, miközben az enteriőr ízlésessé varázslásában is kiemelt szerep jut nekik. Próbálj ki valami újat és a kívánt hatás nem marad el!

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.