Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Okos tükör és tükör led világítással

Okos tükör és tükör led világítással

Tükör nem csak a fürdőszoba része, hanem az egész ház része lehet függetlenül, hogy melyik szobában akarjuk elhelyezni. Tükreinket két kategóriába bontottuk az egyik az okos tükör  a másik pedig a tükör led világítással.  Az okos tükröt jellemzően a fürdőszobába vagy előszobába szokták megvenni. Megvan az a jó tulajdonsága, hogy ha bekapcsoljuk automatikusan páramentesíti a tükör felületét, ha nem akarunk nagy fényt csinálni akár hangulatvilágításnak is tökéletes hiszen 3 színhőmérséklet van és az erőssége is állítható. Ha bluetooth telefonnal rácsatlakozunk akkor rádiót is tudunk hallgatni és hallani fogjuk, ha csörög a telefonunk. Ha rápillantunk látni fogjuk a pontos időt és dátumot is. A led tükör extra funkcióktól mentes, de a szín hőmérsékletét és a fény erősségét itt is be tudjuk állítani. 

Az okos tükör a fürdőszoba hangulatos része is lehet. Egyszerre szükséges, praktikus és stílusos. A modern fürdőszoba elengedhetetlen kelléke. A hagyományos tükrök mellett vagy inkább helyett egyre inkább terjed az okos tükör. De miért is szeretjük jobban ezeket az új tükröket? 

Az okos tükörnek több olyan funkciója van, ami segít a készülődésben. Sokan emlékszünk gyerek korunkból, hogy az egyik legjobb móka az amikor a tükörre tudunk írni, mert teljesen bepárásodott a zuhanyzás során. Persze aminek mi örülünk, annak nem biztos, hogy mindenki más is a családban. Az okos tükör megoldja ezt a problémát, mert beépített páramentesítő funkcióval rendelkezik. 

Ezek a tükrök LED fényforrással rendelkeznek, ami segít a készülődésben és ki tudjuk választani az általunk leginkább kívánt fény típusát. Az okos tükreink 3 különböző hőmérsékletű színnel tudnak világítani - hideg fehér, meleg és egy köztes árnyalattal. 

Sokszor úgy szeretnénk a fürdőszobában készülődni, hogy közben valami elindítja a napunkat. Erre akár tökéletes lehet a zene vagy a reggeli rádiós műsorok. A bluetooth segítségével van lehetőségünk a telefonunkra csatlakozni és zenét vagy akár rádiót hallgatni.  

Sok okos tükör egyéb hasznos funkcióval ellátva úgy mint például az óra vagy a hőmérséklet. 

Amennyiben Te is szeretnél egy ilyen okos tükröt látogass el weboldalunkra. 

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.