Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tedd teljessé a zuhanyozás élményét üveg zuhanyajtó beépítésével!

Tedd teljessé a zuhanyozás élményét üveg zuhanyajtó beépítésével!

Az üveg zuhanyajtó gyakran egészíti ki az üvegfalat. Praktikusan beépíthető a megfelelő burkolattal rendelkező falak közé, de a walk in zuhanyfalak is komfortossá tehetőek az alkalmazásával.

A fürdőszoba az otthonunk azon helyisége, ahol ma már igazi wellness-élményben lehet részünk. Professzionális készítmények és eszközök közül válogathatunk, okostükörrel tehetjük korszerűvé a teret, hogy a fények jelentette lehetőségekről már ne is szóljunk. Felújítás során megéri a minőségi megoldásokat előnyben részesíteni, hiszen ezek hosszú éveken át biztosítják a stílus és praktikum találkozását.

Milyen üveg zuhanyajtó mellett érdemes dönteni?

A dupla harmonika zuhanyajtó nagy népszerűségnek örvend, már csak a méretéből és helytakarékosságából adódóan is. Sokan döntenek úgy, hogy a fürdőkád helyett, a zuhanykabin kialakítását választják a fürdőszoba korszerűsítése során. Nem véletlen, ugyanis az üvegfelület alapvetően tágasabbnak mutatja a teret. A zuhanyozás élmény, felfrissít, szükség esetén ellazít, a gőzben pedig átadhatod magad a feltöltődésnek. Az üveg zuhanyajtó lehetővé teszi, hogy a víz tényleg csak az arra alkalmas területen maradjon és ne ússzon az egész helyiség egy hosszúra nyúló zuhanyozást követően. A vízlepergető üvegfelületet nem kell naponta takarítani, ráadásul esetében egy igényes kialakítással rendelkező, mégis egyéni elvárásoknak megfelelő zuhanykabint kaphatsz. Az üveg zuhanyajtó elválasztja a zuhanyozás helyszínét a fürdőszoba többi elemétől, így biztosít intim közeget.

Tartalomhoz tartozó címkék: üveg zuhanyajtó zuhanyajtó
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.