Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabadon álló kád

Szabadon álló kád

Szabadon álló kád a fürdőszoba közepén is elhelyezkedhet, de vannak akik ettől sokkal tovább merészkednek és beteszik a szabadon álló kádat a nappaliba vagy a hálószobába. 

Szabadon álló kád

Szabadon álló kád a fürdőszoba közepén, de nem ritka, hogy a hálószobába kerül. Lehet sokan felkapják most a fejüket, de igen a hálószobába! Nagyon sok Nő van, akinek ez az álma és nem véletlenül írom, hogy Nő mivel bármennyire is "fura" első sorban a Nők szeretnének ilyen kádat. Természetesen nincs mit tenni meg kell valósítani az álmokat ezért meg kell tervezni, hogy hová fogjuk helyezni a szabadon álló kádat. De hogyan fogjunk neki?

Az egyik legfontosabb, hogy el kell dönteni, hogy milyen szabadon álló kád illik legjobban a hálószobánkba. Alapvetően két stílus van, a lábakon álló kádak és teli kádak. A szabadon álló kádak amelyek lábakon állnak, négy lábon csatlakoznak a padlóhoz, amelyeket rögzíteni szükséges, mivel a négy felületi pont nem elegendő, hogy stabilan egy helyben maradjon a kád. A lábakat dübellel kell rögzíteni és azon csavaros megoldással lehet a megfelelő szintet beállítani, hogy meglegyen a kádnak megfelelő lejtése. Ezeket a lábakat díszítő elemek takarják hiszem nagyon nem mutatnának jól az acéllábak önállóan. Innen ered az oroszlánlábas kád elnevezés, hiszen a olyan mintázata van a kád lábának, mintha oroszlán tappancsos lenne. oroszlán lábas kádEzeket a kádakat fel lehet szerelni túlfolyóval is bár nem szükséges hiszen a hálószobában azért sokkal jobban figyel az ember, hogy mennyi vizet enged a kádba. A lefolyó a kád egyik sarkában helyezkedik el és pontosan alá szokták betervezni a lefolyó rendszert hiszen akkor a legszebb, ha a legkevesebb látszik a bekötésből. Ezeket a kádakat teljesen körbe lehet járni, mivel a csaptelep is önállóan a földön állnak és a földből jönnek ki a bekötések. Szóval érdemes pontosan és figyelmesen tervezni, hogy tökéletesen tudjuk élvezni a kád nyújtotta örömöket. A másik népszerű szabadon álló kád típus a teli oldalas. Ezek a kádak általában nagyobbak és akár két személy számára is elegendő hely van. Sokkal több szintező lábbal rendelkezik a burkolat alatt, ezért ezeket a kádakat nem kell pluszban rögzíteni, minden felületen stabilan megtapadnak, megállnak. A szabadon álló kád lefolyója középen helyezkedik el és más alapból túlfolyóval vannak ellátva. Igazi modern formája van, mint egy csónakot vagy vitorlást szimbolizálva. A teli oldalas szabadon álló kád anyaga akril csakúgy, mint az oroszlán lábas kádnak. Az akril kád előnye a régi kádakkal szemben, hogy könnyebben szerelhető, mozdítható. Magas fényű akrilból készültek, aminek a tapintása meleg és nem csak a tapintása mivel a hőmérsékletet is jobban tartja illetve sokkal gyorsabban melegszik át.  A szabadon álló kád töltése is egy szabadon álló kádtöltő csaptelep segítségével történik. A kád ugyan úgy körbejárható marad és a lefolyó közvetlen alatta, középen helyezkedik el. 

Bármelyik típus tökéletes választás, biztosan nagy öröm lesz benne a pihenés és fürdőzés egy igazi relaxáció és feltöltődés a mindennapos dolgos napok után. Érdemes és kell a lelkünket ápolni mivel az tart minket egészségesen. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kád- Térben álló kád
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.