Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SPC - Vinyl padló 2,25m2/csomag "Latte Márványbarna" Prémium / Kérjen egyedi árat a kiszállításra!

18.000 Ft 13.050 Ft
28%
Menny.:csomag
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 5.500 Ft
Cikkszám: MR-FC7365-8
Egységár: 5.800,00 Ft/m2

Várható kiszállítási idő

Kiszállítási idő és annak alakulása!   - amennyiben személyes átvételt választ a termék azonnal átvehető megrendelés nélkül is a telephelyünkön!

Alap kiszállítási idő 3-5 munkanap a rendszer automatikusan az utolsó időpontot igazolja vissza, de túrajárat indulásától függően akár 1-2 nap alatt is megkaphatja a terméket. 

Budapest és Pest megyén belül expresz kiszállítási lehetőség, ami maximum 3 munkanap garantáltan

Fuvarszervező kollégánk a tervezett kiszállítás előtt 1 nappal email-en egyeztet a vásárlóval és 4 órás idősávban megadja a várható érkezés időtartamát. A futár automatikusan 15p -vel a címre érkezés előtt telefonon értesíti ügyfeleinek. 

Minden termék saját készleten!
Maximum 10 munkanapon belüli kiszállítás az ország teljes területén!
Bizonyított termékek sok éves tapasztalattal!

Leírás

SPC - Vinyl padló 2,25m2/csomag "Latte Márványbarna" Prémium  ÁR! 2,25 m2/csomag

40 csomag felett Budapest és Pest megyén kívüli szállításra kérjen egyedi árat telefonon vagy email-ben!

Méretei: 183 x 1230 x 4 mm / Kopó réteg: 0,5mm

IXPE réteg 1,5 mm

A teljes termék vastagsága: 5,5mm

A termék nem mikrofózolt!

Unilin 2 csatlakozású kiváló minőségű csatlakoztatás. 

Az Unilin vezető vállalat, amely Uniclic nevű szabadalmaztatott zárrendszeréről ismert. Az Uniclic egy ragasztómentes kattintási rendszer, amelyet különféle padlóburkolatokhoz használnak, beleértve a laminált, mesterséges fát és a luxus vinil padlókat. Az Uniclic egy horony-hornyos mechanizmust alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a deszkák könnyen egymáshoz kattanjanak a telepítés során.

Az SPC (Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite) padló egy nagyon tartós, vízálló padlóburkolati anyag, amely kőpor és PVC kompozitból készül. Az "SPC padló, kopásréteg 0,5 mm" kifejezés a padló felső rétegének, azaz a kopásrétegnek a vastagságára utal. Ez a réteg biztosítja a padló ellenálló képességét a kopás, karcolás és egyéb fizikai sérülések ellen.

A 0,5 mm vastag kopásréteg a következőket jelenti a padló ellenálló képességével kapcsolatban:

  • Megfelelő tartósság: Bár az SPC padlók kopásrétegei változhatnak vastagságban (általában 0,3 mm-től 0,7 mm-ig terjednek), a 0,5 mm-es kopásréteg jónak tekinthető a lakóterületeken történő használathoz, beleértve magas forgalmú helyiségeket is, mint a nappali vagy a konyha.
  • Közepes-től magas forgalmú területek: Ez a vastagság alkalmas közepes-től magas forgalmú lakó- és kereskedelmi helyiségek számára is, biztosítva a padló hosszú távú védelmét a mindennapi használat során bekövetkező kopásokkal szemben.
  • Hosszabb élettartam: A 0,5 mm-es kopásréteg hozzájárul a padló hosszabb élettartamához, megőrizve annak esztétikai megjelenését és védelmet nyújtva a sérülésekkel szemben.

Összességében, egy 0,5 mm vastag kopásréteggel rendelkező SPC padló jó választás lehet, ha tartós és ellenálló padlóburkolatot keresel, amely képes ellenállni a mindennapi használat során előforduló kopásnak és karcolásnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!