Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sarokkád - egyenes kád vagy térben álló kád

Sarokkád - egyenes kád vagy térben álló kád
Sarokkád, egyenes kád vagy térben álló kád lesz a legjobb megoldás a fürdőszoba felújítás során. Melyik akril kádat fogjuk a legjobban élvezni? 

Sarokkád, egyenes kád vagy térben álló kád lesz a helyes választás az épülő fürdőszobába? 

Sokan azt gondolhatják, hogy a sarokkádak foglalják a legtöbb helyet a fürdőszobában, de ez nem feltétlenül igaz. Az aszimmetrikus sarokkád  éppen úgy működik, mint egy íves zuhanykabin, ugyan abból a célból találták ki, mégpedig a hely takarékosság miatt. Az aszimmetrikus sarokkád tipikusan a panel lakások megbecsült kádja, hiszen azzal, hogy az egyik oldal el van csalva elegendő helyet nyerünk ahhoz, hogy a kerámia mosdónk is elférjen közvetlenül a kád mellet. Rendszeresen az olyan lakótelepi lakásokba ahová sarokkád kerül egy KMT csaptelepről történik a víz ellátása. Ezek az aszimmetrikus sarokkádak léteznek balos és jobbos kivitelben is. A másik nagyon népszerű nem csak lakótelepi kád az egyenes kád. Bár elsőre nem gondolnánk, de nem csak 1 személyes akril kád létezik belőle, hanem akár kétszemélyes kényelmes akril kád is. A nagyobb kényelmes egyenes kádak általában 180cm hosszúak, de nem ritka eset a 190cm sem! Bármelyiket választjuk biztosan két ember számára is kényelmes lesz a fürdőzés. Azonban nem csak nagy fürdőszobák léteznek ezért egyenes kád méretekben megtalálható a 150cm , 160cm és a 170cm -es akril egyenes kád is. Természetesen nem maradhatnak ki az ínyenc termékeket kereső vásárlók sem! Ők minden bizonnyal egy térben álló kádat fognak választani, amit nem csak a fürdőszobában, de a nappaliban vagy akár a hálószóban is el lehet helyezni. Méltán népszerű termék az oroszlán lábas kád, amelynek anyaga dupla rétegű és rendkívül jó hőtartó képességgel rendelkezik. 

Válasszuk bármelyik akril kádat mindegyiknek megvan a maga előnye a többivel szemben, de első sorban a fürdőszoba méretünk fogja meghatározni, hogy melyik típusok kerülhetnek szóba. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kád- Térben álló kád
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.