Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Modern Elegancia és Tartósság: Fedezd fel az 80x80 cm-es, Fekete Hátfalas Szögletes Zuhanykabint

"Modern Elegancia és Tartósság: Fedezd fel az 80x80 cm-es, Fekete Hátfalas Szögletes Zuhanykabint
Hátfalas szögletes zuhanykabin 80x80 cm mérettel és fekete hátfallal rendelkező változata nem csak a különleges design miatt vált népszerűvé. Az extra stabilitást nyújtó vastagabb hátfal egyedülálló tulajdonsága teszi ezt a modellt különösen vonzóvá a vásárlók számára, akik nem csak a megjelenést, de a tartósságot és a biztonságot is fontos szempontként kezelik. Ez a zuhanykabin tökéletes választás lehet azok számára, akik modern, stílusos és megbízható megoldást keresnek fürdőszobájuk számára.

A modern fürdőszoba manapság már nem csak a funkcionalitásról szól, hanem az esztétikumról és a stílusról is. Az egyik legújabb trend, ami minden figyelmet megérdemel, az a hátfalas, szögletes zuhanykabinok megjelenése, különösen az 80x80 cm méretű, fekete hátfallal rendelkező változat. Ez a típus nem csak a fürdőszoba látványos eleme lehet, hanem a praktikum és a tartósság szempontjából is kiváló választás. A szóban forgó termék, a hátfalas szögletes zuhanykabin 80x80 cm-es mérettel és fekete hátfallal, egy merevebb verziót kínál, amely extra stabilitást nyújt a piacon lévő konkurens termékekkel szemben.

Az, hogy a zuhanykabin hátfala 5 mm vastagságú biztonsági üvegből készült, nem csak az erősségét és tartósságát növeli, hanem a biztonságot is fokozza. A fekete festett hátlap nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, hanem kiemeli a modern design elemeit is. A króm alumínium keret további stílusosságot és fényűzést visz a kabin megjelenésébe, míg a 5 mm átlátszó edzett ajtóüveg a tisztaság és átláthatóság érzetét erősíti.

A görgők kialakítása – felül dupla, alul szimpla – biztosítja a könnyű és csendes ajtómozgatást, ami növeli a használat kényelmét. Az ABS fehér fogantyú nem csak praktikus, de esztétikailag is illeszkedik a kabin modern megjelenéséhez. A polc megoldásában is látható a funkcionalitás és az esztétikum tökéletes összhangja: az átlátszó üvegpolc nem csak hasznos tárolóhely, de a kabin designjához is hozzájárul.

A 14 cm magas zuhanytálca kényelmes be- és kilépést tesz lehetővé, és tökéletesen illeszkedik a kabin elegáns, mégis praktikus kialakításához. A zuhanykabinhoz tartozó zuhanyszett, beleértve a kézi tusolót is, minden szükséges kiegészítőt biztosít a tökéletes zuhanyzási élményhez.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.