Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mélytálcás zuhanykabin - add át magad a zuhanyozás élményének!

Mélytálcás zuhanykabin - add át magad a zuhanyozás élményének!

A mélytálcás zuhanykabin kedvelője vagy? Szereted, ha zuhanyozás közben a külvilágtól elzártan, egyfajta komfortos burokban adhatod át magad a tisztálkodás élményének?

Sokan vagyunk ezzel így, hiszen a hosszúra nyúló munkanapok után másra sem vágyunk, mint egy frissítő vagy éppen ellazító zuhanyra. A fürdőszoba felújításakor a kád mellett vagy helyette is választhatod a zuhanykabin kialakítását. Ez elsősorban a rendelkezésre álló helytől függ. Ma már arra is lehetőség van, hogy az épített zuhanykabin egyik fele a kád oldalára kerüljön, ezzel az optimális helykihasználást fókuszba helyezve.

Mélytálcás zuhanykabin, hogy ne úszon a fürdőszoba

Még csak kádban zuhanyozás sem kell ahhoz, hogy a fürdőszoba úszon a vízben egy-egy tusolást követően. A zuhanytálca nélküli megoldások kifejezetten divatosnak számítanak, de praktikussági szempontból sokan inkább a mélytálcás zuhanykabin mellett döntenek. Nem véletlen, hiszen a megfelelő beépítés mellett, innen biztosan nem jut ki a víz a helyiség egyéb részeibe. Az akril, SMC vagy műmárvány anyagból készült zuhanytálca időtálló minőséget képvisel és nap mint nap helyszínt kínál a feltöltődéshez. A mélytálcás zuhanykabin leginkább íves megoldással kedvelt, így kihasználható a helyiség egyik sarokrésze és akár a kád nyújtotta lehetőségekről sem kell lemondani a helyhiány miatt. A minőségi alapanyagok biztonsági üveggel társulnak, így a zuhanykabin nemcsak komfortos eleme lesz a fürdőszobának, hanem a stílusteremtéshez és a lakberendezéshez is aktívan hozzájárul.

Tartalomhoz tartozó címkék: mélytálcás zuhanykabin Zuhanykabin
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.