Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mély zuhanytálca 80x80 méretben - induljon a fürdőszoba felújítása!

Mély zuhanytálca 80x80 méretben - induljon a fürdőszoba felújítása!

A mély zuhanytálca 80x80 centiméteres méretben a legtöbb fürdőszobába jól passzol. A tapasztalatok szerint, a probléma általában a helyiség méretével szokott lenni.

Az újépítésű ingatlanoknál már odafigyelnek arra, hogy kényelmes mérettel álljon rendelkezésre a fürdő, de a használt lakások, házak esetében ez utólag nem megoldható. Ilyenkor a praktikus kialakítás és a megfelelő szaniterek segítségével hozható ki a legtöbb a térből.

A mély zuhanytálca 80x80 cm méretben a kád mellett is elférhet!

A helytakarékosság nem azt jelenti, hogy kényelmetlenkedve kellene a tisztálkodást elvégezni. A fürdőszoba felújítása során, mindenképpen figyelj oda arra, hogy mekkora szaniterek kerülnek beépítésre. A mély zuhanytálca 80x80 centiméteres kialakítással remek választásnak bizonyul. Sokan döntenek a kád felszámolása mellett, de ez a méret, akár a káddal rendelkező fürdőszobákban is nyugodtan elférhet. Elő a centivel vagy találj egy jó tervezőprogramot és máris kiderül, hogyan hozhatod ki a legtöbben a helyiségből! A mély zuhanytálca 80x80 cm méretben hozzájárul ahhoz, hogy a felfrissülés és ellazulás helye egyfajta burok is legyen, ahol átadhatod magad az ember egyik természetes közegének, a víznek. Az illatos tusfürdők, testradírok és a professzionális szépségápolási termékek magukkal ragadnak, kiszakítanak a hétköznapi mókuskerékből. A tavaszi felújítási időszak hamarosan indul, ezért érdemes már most nézelődni a korszerű, helytakarékos, mégis komfortosan használható szaniterek világában. 

Tartalomhoz tartozó címkék: mély zuhanytálca 80x80 Zuhanytálca
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.