Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Térben álló kád - Oroszlán lábas kád

Térben álló kád és Oroszlán lábas kád

Mindkét kád esetében a fürdőkádat bárhol elhelyezhetjük mivel a kifolyást a padlóba szokták kivésni és elvezetni. Ezek a kádak gyönyörűen mutatnak a térben önállóan. Mindkét típus akril ezért gyorsan átmelegszik, magas fényű és könnyen tisztán tarthatóak. A normál térben álló kádjaink lefolyója középen helyezkedik el ezért maximális kényelmet nyújt használóinak. A térben álló oroszlánlábas kádak alap esetben nem rendelkezik túlfolyóval azt opcionálisan lehet választani. Anyaga akril és fém lábakkal van szerelve és tartozéka a dísz króm láb, amit felár ellenében más színben is kérhető. 

Rendezés:

A térben álló kád divatosabb, mint valaha

A térben álló kád különösen alkalmas akkor, ha egyedi megoldást keresel a fürdőszoba kialakításakor. A lakberendezés világában egyre inkább előtérbe kerülnek az egyéni igények. Az enteriőr elképzelésekor a tér mérete és az önkifejezés egyaránt befolyásolják, hogy végül milyen megoldásra esik a választás. A szaniterek alapvetően határozzák meg a végeredményt, de a csaptelepek és a burkolatok is főszerepbe kerülhetnek.

A térben álló kád a fürdőszoba trendekben

Az otthoni wellness színterének megtervezésekor érdemes az aktuális trendeket is megvizsgálni. A térben álló kád reneszánszát éli, modern megoldásokkal kombinálva, egészen egyedi összkép fogadhat a helyiségben. A kialakítás nagy előnye, hogy a falak mentén elhelyezésre kerülhetnek a szekrények, polcok, mosdók és az akár egész falat elfoglaló tükrök, míg a fürdőzés a középen elhelyezkedő kádban történhet. Nem ritka, hogy a zuhanykabin, a stílusos zuhanyfalak is helyet kapnak a fürdőszobában. Ilyenkor exkluzív összhatás érhető el azzal, ha a térben álló kád előnyei mellett teszed le a voksodat. A különlegességek szerelmesei éppen úgy megtalálhatják a számításukat a 2024-es fürdőszobai trendek világában, mint azok, akik visszarepülnének az időben és a kosztümös filmek hangulatát varázsolnák az otthonukba. A kád és a zuhanykabin kiválasztásakor is érdemes a megbízható minőséget választani, hiszen így időtálló darabokkal gazdagodhat az otthonod. Ne feledd, a stressz kezelésében, a mindennapi feltöltődésben és a szépségápolásban is központi szerep jut a fürdőben töltött időnek!