Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aszimmetrikus akril kád bal és jobbos kivitelben

Aszimmetrikus akril kád bal és jobbos kivitelben

Aszimmetrikus akril kád kis helyen is elfér, de az elhelyezkedésének köszönhetően mégis nagyobb helyet biztosít a kádban, hogy kényelmes legyen a fürdés. Aszimmetrikus kádjaink anyaga akril, amit könnyű tisztán tartani és gyorsan átmelegszik. Anyagának köszönhetően magas fényű és tartós. Balos és jobbos kivitelben is kapható, szinte minden panel lakásba ilyen kádat helyeznek akik a fürdést részesítik előnybe. 

Rendezés:

Az aszimmetrikus kádak a kicsi fürdőszobák kedvencei

Az aszimmetrikus kádak mind több fürdőszobában kapnak helyet. A helyiség leginkább a méret tekintetében hagy maga után kívánnivalót. Soha nem lehet elég nagy, pláne nem akkor, ha a mosógép, a szárítógép is itt kap helyet. Az újépítésű ingatlanok esetében nem véletlen, hogy a fürdőszoba méretére kiemelt hangsúlyt helyeznek a tulajdonosok, már a tervezés időszakában. A legtöbben azonban beérik a már adott lehetőségekkel és igyekeznek ehhez megtalálni az ideális szanitereket.

Aszimmetrikus kádak jobbos és balos kivitelben

Mi másra lenne szükség akkor, ha egy optimális helykihasználást biztosító fürdőkádról van szó? Az aszimmetrikus kádak jobbos és balos kivitelben egyaránt elérhetőek, így a helyiség adottságaihoz és egyéni elképzeléseidhez választhatod meg a fürdőzés leendő helyszínét. A szaniter kis helyet foglal, ám a kialakításának köszönhetően, mégis megfelelő méretű a kényelmes tisztálkodáshoz. Nem véletlen, hogy a panelekben rendszerint ilyenre esik a választás. A hazánkban jelentős számban fellelhető ingatlanok jellemzően apró fürdőszobával rendelkeznek, így az enteriőr stílusossá varázslásához praktikus megoldásokra is szükség van. Az aszimmetrikus kádak nemcsak a fürdőzéshez bizonyulnak kényelmesnek, hanem a tisztálkodáshoz szükséges készítmények is jól elférnek az oldalsó részén. Erről gyakran elfeledkezünk a választásnál, pedig a hétköznapokban lényeges szempont, hogy minden kéznél legyen. Fedezd fel a nagy népszerűségnek örvendő sarokkádakban rejlő lehetőségeket és varázsold a helyiséget igazi wellness oázissá!

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.