Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akril kád egyenes - aszimmetrikus - oroszlán lábas térben álló

Kádak aszimmetrikus sarok - egyenes - térben álló kivitelben - akril 

A Kád egyszerűnek tűnik, de valójában nagyon sokféle szempont szerint lehet kiválasztani az igazit. A választás nagyban függ a szokásainktól valamit a fürdőszoba nyújtotta lehetőségektől. A mennyiben kis hely van a fürdőszobában tökéletes választás lehet az aszimmetrikus sarok kád, amely balos és jobbos kivitelben is lehet kapni, anyagikat tekintve akril így meleg tapintásúak. Vannak akik nyakig szeretnek elmerülni a kádakban, nekik a egy-kétszemélyes egyeneskádak, hosszabb kivitelű kádak lesznek alkalmasak, ahol a lábaikat is ki tudják nyújtani. És ne feledkezzünk meg azokról, aki szereti az egyedi, elegáns kényelmes kádakat. Nekik ajánlanám figyelmébe a térben álló kádakat és az oroszlán lábas kádakat. Minden általunk forgalmazott kád akril anyagból készült így könnyen átveszi a hőt, könnyű takarítani, időtálló és praktikus. 

Sokat beszéltünk a zuhanyzás előnyeiről, de egy dolgot biztosan nem tudnak a zuhanyzók a kádban való fürdőzés élményét, relaxációját biztosítani. 

Bár a kádak egyszerűnek tűnnek, de valójában nagyon sokféle szempont szerint lehet kiválasztani az igazit. A választás nagyban függ a szokásainktól valamit a fürdőszoba nyújtott lehetőségektől. Vannak akik nyakig szeretnek elmerülni a kádakban, nekik a hosszabb kivitelű kádak lesznek alkalmasak hol a lábaikat is ki tudják nyújtani. Az egyenesek kádak első sorban egy személyesek, de vannak az úgymond piskóta formák, amiben két ember is kényelmesen elfér. Egy biztos, ezekhez a kádakhoz nagy helyre van szükség. 

Mit tudunk tenni, ha esetleg nincs akkora helyünk a fürdőszobában, de nem szeretnénk lemondani a fürdés adta örömökről. Ilyenkor lehet csalni az aszimmetrikus kádakkal mivel ezek átlósan adják ki azt a helyet ahol fürdeni tudunk. Így akár egy panel lakás fürdőszobájában is tudjuk élvezni a kád nyújtotta relaxáció örömeit. 

Érdemes megemlítenünk, hogy nem csak hagyományos kádakat keresnek manapság az emberek. Egyre jobban elterjedtek az úgymond térben álló kádakA térben álló kádak elhelyezése nagyon specifikus lehet és különleges sokan akár a nappaliba vagy egyenes a hálószobába tervezik. 

A kádakhoz kiegészítő terméket is választhatunk úgy mint például a kádparaván. A kádparaván segít abban, hogy ne csak fürödni, de zuhanyozni is kényelmesen lehessen anélkül, hogy az egész fürdőszobát eláztatnánk. A praktikusság mellett dizájn szempontjából is egy jó választás.

Akár melyik kád is nyeri el a tetszésüket a weboldalunkon biztosan megtalálja az Ön számára a legmegfelelőbbet.

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.