Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőszoba zuhanypanel

Fürdőszoba zuhanypanel
Fürdőszoba zuhanypanel a csaptelepet kiváltó komplett wellness egység, amely kiváló választás a zuhanyzás szerelmeseinek. Különböző stílusban és funkcióban elérhető. 

Fürdőszoba zuhanypanel az egyik legközelebb álló érzést biztosítja a wellnesshez. Minden funkció megtalálható rajta, ami a hétköznapi csaptelepen is és ezek mellé kapunk extra lehetőségeket.

Zuhanypanel a zuhanyzás kedvelők egyik kedvenc megoldása, mivel nem szükséges kézi zuhanyfejet használni ahhoz, hogy átadjunk magunkat a szabad zuhanyzás érzésének. A zuhanypanelek több funkcióval is rendelkeznek a kézi tus mellett minden zuhanypanel rendelkezik egy felső esőztetővel, amely egész testünket beborítja. Másik alap funkció, ami minden zuhanypanelen megtalálható az oldalsó fúvókák, amely a testre irányítja oldal irányból a vizet. Így egész biztosan szárazon marad zuhanyzás közben a hajunk. Ezeken kívül már extra funkciónak számít a szauna vízesés ahol a víz sugárban folyik ki szemben a hagyományos zuhanyfejekkel. Egyes zuhanypanelek kaptak alsó csaptelep részt is, ami alkalmas a kádak feltöltésére vagy akár felmosóvödör töltésére is anélkül, hogy ezt zuhanycsővel kelljen megoldanunk. Zuhanypanelek felületi anyaga lehet rozsdamentes fém vagy műanyag is, de a csaptelepek mindenképp rézből készülnek a tartósság szempontjából. A panelek takarítását kímélő tisztító szerekkel kell végezni, mert a legtöbb zuhanypanel felülete különböző anyaggal van bevonva, amely marószerek hatására sérülhet és lekophat. A rendszeres takarítással tudjunk a legjobban tisztán tartani a termékeket. 

Zuhanypanel választékunk szinte végtelen bármelyiket is választja a kedves felhasználó egész biztosan nem fog benne csalódni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanypanel
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.