Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőszoba trendek: walk in zuhanyfal

Fürdőszoba trendek: walk in zuhanyfal

A fürdőszoba trendek folyamatosan változnak, de úgy tűnik, a walk in zuhanyfal betonszilárd helyet foglal el évek óta a népszerűségi listán.

Kedveltsége nem véletlen, ugyanis egyszerűen kialakítható és használható, ráadásul bármelyik lakberendezési stílushoz jól passzol az otthoni wellness helyszínén. A választáskor érdemes a minőségre törekedni, ugyanis a zuhanykabinok, zuhanyfalak esetében legalább egy évtizedre tervez az ember. Az üvegfalas megoldásnak köszönhetően, modern és mégis klasszikus letisztultság költözhet a fürdőszobádba.

Walk in zuhanyfal vízlepergető bevonattal

A 8 mm vastag üveg a biztonságról gondoskodik, a 200 cm magasság pedig lehetővé teszi, hogy a víz felülről se jusson ki a helyiség egyéb részeire. De mi a helyzet a tisztítással? A kritikus kérdés mindenképpen figyelmet érdemel, hiszen senki sem szereti a vízfoltos, vízköves üvegfelületet nézni. A vízlepergető réteggel rendelkező walk in zuhanyfal ezt a problémát hivatott orvosolni. A stabilan elhelyezett biztonsági kar gondoskodik arról, hogy az üvegfal stabil és esztétikus része legyen a helyiségnek. Az üvegfelület egyébként már csak azért is népszerű, mert átengedi a fényt, így a kis alapterülettel rendelkező helyiségben is tágasabb érzése van az embernek. A walk in zuhanyfal nem igényel zuhanytálcát, idősek és mozgásukban korlátozottak is könnyedén használhatják. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hagyományos zuhanykabinokkal szemben, a különféle mintákkal is elérhető zuhanyfal idén is nagy keresletnek örvend majd. 

Tartalomhoz tartozó címkék: walk in zuhanyfal Zuhanyfal
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.