Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőszoba led tükör a megfelelő megvilágításért

Fürdőszoba led tükör a megfelelő megvilágításért
A tükör minden háztartás elengedhetetlen kelléke legyen szó nappaliról, fürdőszobáról vagy egyéb helységről. De milyen tükröt érdemes választani, milyen extra funkciókkal kapható egy led tükör?

A tükör legyen szó nappaliba való vagy fürdőszobába valóról egy nagyon fontos eszköze a mindennapoknak. A tükröket tökéletesen lehet használni a fürdőszobában is amennyiben el van látva kényelmi funkciókkal. Mindenki ismeri az érzést amikor zuhanyzás után a tükör elé áll és nem lát semmit. Vagy este fele készülődik, de a megvilágítás nem az igazi. Ezek a gondok már a múlté.

A kínálatunkban kapható led tükrök extra funkciókkal vannak felvértezve, így valójában már az okos tükör kategóriába kell őket besorolni. De mitől lesz a led tükör okos led tükör? A led tükör új funkciói, hogy a fényerősségét lehet állítani és 3 különféle színhőmérséklet  közül lehet kiválasztani éppen a környezeti hatásoknak legmegfelelőbbet. Így egész biztosan megfelelő fényben leszünk megvilágítva. A led okos tükör alap funkciója, hogy amikor be van kapcsolva automatikusan működésbe lép a párátlanító funkció. Így nem kell folyamatosan a tükröt törölni, hogy meg tudjuk nézni magunkat és tudjunk készülni a programunkra. Az okos tükör a szórakozásért is felelős, mert bluetooth kapcsolaton keresztül a hangulatról is gondoskodik. Így a készülődés igazi szórakozás lesz. Természetesen a led tükör mutatja az időt ezért folyamatosan tudjuk kontrollálni, hogy mennyi időnk maradt a fürdőszobai teendőkre.

Legyünk fiatalok vagy idősebbek, mindenki számára nagy segítség lesz egy okos led tükör a hétköznapokon és a hétvégéken egyaránt. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Okos tükör
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.