Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fedezze fel a Félköríves Falsíkra Szerelhető Zuhanykabin Tálcával 100x80cm: Modern és Stílusos Fürdőszoba Megoldás

Fedezze fel a Félköríves Falsíkra Szerelhető Zuhanykabin Tálcával 100x80cm: Modern és Stílusos Fürdőszoba Megoldás
Fedezze fel a tökéletes fürdőszoba-kiegészítőt, a Mr Szaniter ZK-807-10080 félköríves zuhanykabint, amely nemcsak stílusos megjelenésű, de praktikus is. Ez a zuhanykabin ideális választás azok számára, akik maximális kényelmet és minőséget keresnek fürdőszobájukba. A 100x80 cm méretű, polírozott alumínium kerettel rendelkező, mágneszáras ajtók és fém csapágyas görgők garantálják a hosszantartó és zökkenőmentes használatot. Ismerje meg, hogy miért érdemes ezt a zuhanykabint választania, és hogyan tudja otthonának értékét növelni ezzel a modern fürdőszoba-elemmel.

Amikor frissíteni szeretné fürdőszobáját, a zuhanykabin kiválasztása kulcsfontosságú döntés. A Mr Szaniter ZK-807-10080 félköríves zuhanykabin nemcsak funkcionális és esztétikailag vonzó, hanem praktikus választás is. A 100x80 cm méretű kabin kiválóan illeszkedik a legtöbb modern fürdőszobába, miközben elegendő mozgásteret biztosít a kényelmes zuhanyozáshoz.

Biztonság és Minőség:

A zuhanykabin 5 mm vastagságú biztonsági üvegből készült, ami garantálja a tartósságot és a biztonságot. A polírozott alumínium keret nemcsak erős szerkezeti támogatást nyújt, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz a kabinnek.

Kényelmi Jellemzők:

A fém csapágyas görgők sima és halk nyitást és zárást tesznek lehetővé, ami növeli a használati élményt. A mágneszáras ajtók tovább erősítik a vízzáró tulajdonságokat, megakadályozva a víz szivárgását. A kabin kialakítása magában foglalja az alsó görgőket is, amelyek kiakaszthatók a könnyebb tisztántartás érdekében.

Tartozékok és Telepítés:

A zuhanykabinhoz tartozik egy stílusos és tartós zuhanytálca, amely tökéletesen illeszkedik a kabin alá és biztosítja a víz elvezetését. A telepítés egyszerű és gyors, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kevés idő és fáradság ráfordításával élvezhessék új zuhanykabinjukat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.