Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fekete és bronz csaptelepek különleges kivitelben

Fekete és bronz csaptelepek különleges kivitelben
Fürdőszoba egyéniségét nagyon sok minden meghatározhatja, de sokszor a legkiesebb dolgok teszik fel az 'i'-re a pontot. A fürdőszobában a legtöbbet használt termék a csaptelep, ami elkerülhetetlen része az összképnek. 

Egyedi csaptelepek, amelyek fekete és bronz színben is kaphatóak különleges hangulatot tudnak teremteni a fürdőszobában, legyen szó mosdó, kád vagy zuhany csaptelepről. 

Fekete egyedi csaptelepek nagy zuhanyrendszerek vagy kádtöltők mindegyik egy nagy egész részeként mutatkozik meg a fürdőszobában. A csaptelepek világában egyre nehezebb kiigazodni, hogy milyen terméket is válasszunk. Érdemes az alapoknál kezdeni, hiszen sokan nem is tudják, hogy milyen terméket fognak megvásárolni. Az egyik legfontosabb, hogy Magyarországon hivatalosan csak réz ötvözetű csaptelepet szabad beépíteni a vízhálózatokba. Ennek nincsen különösebb oka, mint a tartósság és a megbízhatóság. A réz testű csaptelepek ára jóval drágább, mint a piacra beszivárgott cink testű csaptelepeké. Sokszor találkozni azzal, hogy pár ezer forintos csaptelepet is kapni, de érdemes feltenni magunknak azt a kérdést, hogy az vajon milyen anyagból is készült!? A cink csaptelepek tartóssága körülbelül 3 hó - 15 hó között mozog attól függően mennyire vagyunk szerencsések. Ezekre a csaptelepekre a gyárak sem adnak garanciát, ezt mindenki a saját felelősségére forgalmazza. Nálunk a zuhanyozz.hu -nál több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak, akik kizárólag csak gyárakkal állnak kapcsolatban és minden csaptelepnél kiemelten figyelnek a minőségre és a szervizelhetőségre. Kizárólag réz testű csaptelepeket gyártatunk és minden csaptelephez tartunk alkatrészt ezzel is biztosítva a hosszú élettartamot.  A fekete csaptelepek, fekete zuhanyrendszerek egyre nagyobb teret hódítanak. Gyönyörűen mutatnak a fürdőszobában, megbízhatóak és univerzális betétekkel vannak szerelve. A fekete csaptelep felülete matt, amely gyönyörűen megy minden fürdőszoba bútorhoz és kerámiához. A fekete zuhanyrendszer minden zuhanyzó központi eleme lesz, legyen az épített vagy normál zuhany. Hiszünk abban, hogy az egyedi megjelenés fontos vásárlóinknak ezért a fekete csaptelepek mellett bronz antik hatású csaptelepeket is forgalmazunk. A bronz szín a feketéhez hasonlóan elegáns megjelenést kölcsönöz, nagyon kellemes hangulatot tud teremteni a fürdőszobában hiszen meleg színe van, ami a szemet vonzza. A bronz zuhanyrendszerek és csaptelepek anyaga is réz és univerzális betétekkel vannak szerelve. A csaptelepek mellé azonos színű fürdőszoba kiegészítőket is tud választani ezzel a teljes fürdőszoba hangulata egyedi és elegáns lesz. A bronz csaptelep felülete is matt hatású.

Legyen szó fekete zuhanyrendszerről, bronz zuhanyrendszerről vagy csak normál csaptelepről nálunk biztosan megtalálja az Önhöz leginkább illőt. A csaptelepeink elegánsak, modernek és az új divatot követik a legmagasabb minőség mellet. Raktárunkban kézzel fogható legnagyobb készlettel rendelkezünk fekete csaptelep és bronz csaptelep kategóriában, ami egyben egyedi csaptelepek is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Csaptelep
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.