Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Falsíkra szerelhető kör zuhanykabin

Falsíkra szerelhető kör zuhanykabin
Falsíkra szerelhető zuhanykabin vagy kör zuhanykabin, mindkét nevet szokás használni ennél a speciális zuhanykabinnál, ami arra hivatott, hogy olyan megoldást kínáljon ahová nem lehet hagyományos kabint telepíteni.

Falsíkra szerelhető zuhanykabin vagy más néven kör zuhanykabin egy speciális kivitelű zuhanykabin, ami olyan fürdőszobák kedvence, ami eltér a hagyományostól.

Miben is tér el egy falsíkra szerelhető zuhanykabin a hagyományos zuhanykabintól? Első sorban a felhasználás helyzetétől. A hagyományos zuhanykabinok általában ívesek, szögletesek vagy aszimmetrikusak. Minden esetben egy sarokba kerülnek elhelyezésre hiszen minden zuhanykabint alapból egy sarokba helyeznek el a legjobb hely kihasználás érdekében. De mi történik akkor, ha a zuhanykabinnak nincsen helye a sarokba és nem is volt megtervezve, hogy sarokba vagy egyáltalán a fürdőszobában lesz zuhanykabin. Ilyenkor egy speciális megoldásra van szükség egy olyan zuhanykabinra, amit egy falsíkra is lehet rögzíteni. Ilyen zuhanykabin a kör vagy más néven falsíkra szerelhető zuhanykabin. Ennek a kabinnak a mérete 100cm széles és 80cm mélységgel rendelkezik és majdnem egy teljes kört ír le. A zuhanykabin üvegei azonos falra kerülnek rögzítésre és egy falsíkon belül bárhová rögzítésre kerülhet nincsen kötött helye. Gyakorlatilag csakis a vizes kiállások határozzák meg, hogy hová lesz beépítve. A félköríves zuhanykabinhoz tartozik egy hozzá gyártott speciális akril zuhanytálca is. Ezeknél az egyedi kabinoknál. ha zuhanytálcát használunk akkor csak a saját zuhanytálca lesz megfelelő, mert ezeknek a termékeknek az ív formája eltérhetnek egymástól. A félköríves zuhanykabin üvege 5mm vastag biztonsági üveggel van szerelve, ami további stabilitást eredményez az ajtók pedig görgős megoldással vannak szerelve. A félköríves zuhanykabin tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába és akár térelválasztóként is tud funkciónálni az elhelyezésétől függően. A zuhanykabinban a zuhanyzás kényelmes a méreteinek köszönhetően és ugyanakkor helytakarékos nem vesz el sokat a fürdőszoba méretéből. 

A félköríves zuhanykabin minden fürdőszoba kedvence, tökéletes választás és ugyanakkor modern hatást kell. Nem szokványos, hogy egy zuhanykabin nem a sarokba van szerelve, de miért is kellene követni a hagyományokat, ha lehet modern fürdőszobánk is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanykabin