Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csaptelep, fürdőszoba felszerelés - antik - fekete - króm -fehér

Csaptelep, fürdőszoba felszerelés

Fürdőszoba webshopunkban nemcsak az antik bronz hatású csaptelepek között lehet válogatni, hanem a fürdőszoba felszerelések és kiegészítők között is. Nálunk minden típusú csaptelep legyen az zuhany, mosdó, esőztető vagy kádtöltő, egész biztosan meg fogja találni azt ami Önnek a legmegfelelőbb. Csaptelep kategóriánkon belül kiemelt szerepet játszik az antik csaptelep vagy más néven bronz csaptelep. Ezek a termékek egyediek nem sok helyen lehet őket megvásárolni és kiemelten kell figyelni, hogy megfelelő minőségű legyen. A csaptelep testek kivétel nélkül rézből vannak és univerzális kerámia betéttel vagy félfordítós sarokszeleppel vannak szerelve. Az antik csaptelepek között megtalálhatóak az egykaros bamboo és kétgombos vintage csaptelepek is. Rengeteg egyedi bronz csaptelepet forgalmazunk és gyártatunk legyen szó komplett esőztetős antik csaptelepről vagy térben álló antik kádtöltő csaptelepről. 

Ebben a kategóriában nem csak bronz színű csaptelepeket forgalmazzunk, hanem kiemelt hangsúlyt fektettünk a fekete  zuhanyszettekre és csaptelepekre valamint bővítettük kínálatunkat a fehér csaptelep mentén is. Aki kimondottan a hagyományos csaptelepeket kedveli Neki a hagyományos egykaros króm csaptelep családot ajánlom figyelmébe, illetve a két gombos csillagfogantyús csaptelep családot.

További különleges csaptelep, amit mindig érdemes megnézni a világító led csaptelepek vagy a szenzorokkal szerelt csaptelepek.

Ha egyedi fürdőszobát szeretnénk és nem a megszokott dolgokat használni, tökéletes választás lehet az antik bronz hatású csaptelep és fürdőszoba felszerelés

De milyen fürdőszobába illenek ezek a bronz, antik hatású termékek. Egyértelműen a klasszikus vonalat képviselik. Nagyon ügyesen kell terveznünk a fürdőszobát, ha megfelelő összhangot szeretnénk elérni. Sokszor nem is a tervezés a legnagyobb kihívás, hanem az, hogy honnan szerezzük be ezeket a termékeket úgy, hogy lehetőleg egy család legyen. Ennek azért van jelentősége, mert nem igazán nézne ki jól a fürdőszoba, ha mindennek más színe lenne. Mivel fontosak számunkra a vevők, és célunk, hogy a lehető legtöbb ember megtalálja kínálatunkban azt amit keres, a klasszikus irányzat felé is bővítettük választékunkat.

Nálunk a webshopban nemcsak az antik bronz hatású csaptelepek között lehet válogatni, hanem a fürdőszoba felszerelések és kiegészítők között. Nálunk minden típusú csaptelep legyen az zuhany, mosdó, esőztető vagy kádtöltő, egész biztosan meg fogja találni azt ami Önnek a legmegfelelőbb. Termékeinkkel elegáns, exkluzív hangulatot varázsolhat a fürdőjébe és ugyanakkor minőséget is képviselnek mivel nem csak a csaptelepek, hanem a fürdőszoba kiegészítők réz alapanyagból készültek, ami a fürdőszoba esetében hatványozottan fontos.

Amennyiben Ön is hasonló kihívással áll szemben, és a tökéletes összkép miatt ragaszkodik ezekhez a kiegészítőkhöz, ne essen kétségbe, hiszen tőlünk könnyedén be tudja szerezni őket!  Ha kérdései lennének az antik hatású termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak a vevők rendelkezésére.

 

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.