Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Átlátszó zuhanyfal best selling

Átlátszó zuhanyfal best selling
Átlátszó zuhanyfal kiválasztása a fürdőszobánkba. A modern fürdőszoba zuhanyzója kétség kívül zuhanyfallal van megépítve, amely különböző stílusú lehet. De melyik stílus, ami hozzánk a leginkább passzol?

Átlátszó zuhanyfal best selling a zuhanyfalak egyik legnépszerűbb típusa. A mai fürdőszoba trend szinte követeli, hogy legyen zuhanyzó a lakásunkban vagy házunkban. A zuhanyzó egyik legnépszerűbb megoldása, ha zuhanyfalat építettünk be. A nagy üveg felület és a nagy hely tökéletes összhangban van a zuhanyzás nyújtotta szabadság érzésével. Kiváló lehetőség frissen egy zuhanyzás után kezdeni a napot. Zuhanyfalak több méretben készülnek egészen 60 cm szélességtől akár 140 cm széles is lehet, gyakorlatilag a fürdőszoba mérete, ami egyedül határt tud szabni a tervezésben. Amennyiben keskenyebb zuhanyfalat választunk érdemes fontolóra venni, hogy a zuhanyfalat egy zuhanyajtóval párosítjuk, hiszen a zuhanyfal keskenysége miatt sokkal könnyeben lesz vizes minden körülöttünk. A zuhanyfalakat egyértelműen szabadság érzését hivatottak alátámasztani, ezért olyan kiegészítőkkel lehet tovább fokozni a zuhanyzás élményét, mint egy jól kiválasztott zuhanypanel. De mire érdemes a zuhanyfal választásánál még odafigyelni? A zuhanyfalak üveg vastagsága a merevséget hivatott elősegíteni. A piacon fellelhetőek már 4-5 mm vastag változatok is, amit határozottan érdemes kerülni, mert az üveg felület nagysága miatt fontos szempont az ellenállóság. A  6 mm zuhanyfal az a vastagság, ami minimum szükséges, ezeket a zuhanyfalakat más termékkel szokták összekapcsolni, mint például zuhanyajtó. Ezek a zuhanyfalak nem önálló használatra vannak tervezve sokkal inkább, mint zuhanykabin szerepelnek más termékkel összekötve. A következő lépcső a 8 mm vastagságú zuhanyfal. Ebben az egyik legnépszerűbb kategória az átlátszó zuhanyfal best selling 8 mm változata, ami NANO bevonattal van ellátva. Ez a nano bevonat a zuhanyfalon egy víztaszító réteget képez, ami által sokkal kevésbé állnak meg a vízcseppek és könnyebb lesz a zuhanyzás utáni takarítás. A best selling zuhanyfal üvege alapból egy rozsdamentes profilba van rögzítve és így kerül beépítésre. A szerelők méltán választják ezeket a típusokat, mert nagyban megkönnyíti a dolgukat a végső felhelyezésben. 

Bármilyen zuhanyfalat is válasszunk fontos felmérünk, hogy mekkora helyre lesz szerelve, illetve milyen víz mennyiség várható, ami esetleg nem marad a zuhanyzón belül. A zuhanyfal vastagsága meghatározható lehet tartósság szempontjából is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Zuhanyfal
Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

Fürdőszoba Kis- és Nagykereskedés

MR SZANITER KFT 06705481117
2310 Szigetszentmiklós Sport u. 12.